Image slide
Plinten in jouw stijl bij Van de Plas interieurs
op ongedwongen wijze kennis maken met onze collecties
Kies uw eigen stijl
Image slide
Advies, vakmanschap en service bij Van de Plas interieurs
Perfect ingemeten en passend bij jouw woonwensen
Kies uw eigen stijl
Image slide
Plinten voor de ultime finishing touch van Van de Plas interieurs
Ontdek al onze mogelijkheden
Bekijk onze collectie

De juiste plint bij de juiste vloer

Met een mooie plint zet je de puntjes op de i! Plinten zijn er in vele soorten en maten. Denk aan hardhouten plinten, aluminium plinten tot vochtwerende MDF plinten. Ook kan je kiezen uit verschillende hoogtes. Wat bij jou thuis het best tot zijn recht komt is geheel afhankelijk van de bestaande situatie en jouw woonstijl. In een huis met een hoog plafond kan je prima een hoge plint plaatsen.


Naast het leveren en plaatsen van diverse vloeren kunnen wij de afwerking compleet maken door het adviseren en plaatsen van een plint. Voor iedere vloer de juiste plint! Of je kiest voor een platte plint of de luxe uitstraling van een hoge MDF plint.

Van een klassieke uitstraling tot een moderne hoogglans plint. En wat denk je van al die snoeren die door jouw woning lopen. Zou dat niet mooi zijn als die weggewerkt zijn? Wij helpen je graag verder bij de keuze van de juiste plint, die bij jouw vloer en interieur past.

Meer informatie over plinten? In onze showroom laten wij je graag zien wat de mogelijkheden zijn. Kom langs bij Van de Plas interieurs in Leende.


Maak een afspraak voor interieuradvies