Houten jaloezieën kopen? Van de Plas interieurs in de regio Leende, Eindhoven en Valkenswaard is expert op het gebied raamdecoratie

Een natuurlijke en warme raamdecoratie, die toch ook een beetje strak is? Houten jaloezieën zijn het dan helemaal voor jou. Voor welke houtkleur en lamelbreedte kies jij? Voor meer advies over horizontale houten jaloezieën ben je van harte welkom bij Van de Plas interieurs in de regio Leende, Eindhoven en Valkenswaard.

Image slide

Houten jaloezieën koop je bij Van de Plas interieurs in de regio Leende, Eindhoven en Valkenswaard

Houten jaloezieën zijn een echte eyecatcher voor jouw interieur én je creëert snel de gewenste sfeer.

Van de Plas interieurs bezit een grote collectie houten jaloezieën. Deze staan garant voor een warme en natuurlijke sfeer in jouw huis of bedrijfspand. Zeker in een moderne woonstijl komen houten jaloezieën goed tot zijn recht.

Wil je meer informatie of advies over houten jaloezieën? Kom eens langs bij Van de Plas interieurs in de regio Leende, Eindhoven en Valkenswaard. We helpen je graag verder.


Bekijk de jaloezieën collectie

Houten jaloezieën bij Van de Plas interieurs in de regio Leende, Eindhoven en Valkenswaard

Houten jaloezieën worden helemaal naar jouw wens gemaakt. Er zijn verschillende houtsoorten, uitvoeringen, breedtes en kleuren mogelijk.

Met een ladderband geef je er een eigen draai aan. Van de Plas interieurs laat je graag alle mogelijkheden zien.

"Laat je inspireren in onze showroom in Leende en ontdek de zachte stijlvolle stoffen!"


Laat je inspireren

Houten jaloeziën zijn ook geschikt voor vochtige ruimtes

Wil jij graag houten jaloezieën in jouw badkamer?

Geen probleem!

De basic lamellen lijken op hout en zijn geschikt voor vochtige ruimtes. Zo is er voor iedere ruimte in jouw huis een passende oplossing.

Wil je meer informatie over toepassingen van de verticale lamellen in jouw huis? Neem dan contact op met Van de Plas interieurs.


Maak een afspraak met Van de Plas interieurs

Brandveilige en vlamvertragende houten jaloezieën in Leende

Van de Plas interieurs bezit vlamvertragende jaloezieën van hout voor jouw bedrijfspand of schoolgebouw. Deze jaloezieën voldoen uiteraard volledig aan de geldende brand- en kwaliteitsnormen.

Kom naar onze showroom en ontdek wat er allemaal mogelijk is. Van de Plas interieurs in Leende adviseert je graag.