Van de Plas interieurs adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur.

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van jouw bedrijf?

Van de Plas interieurs neemt jou alles uit handen als het gaat om interieur

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van uw bedrijf? Van de Plas interieurs adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur, zowel zakelijk als privé. Van de Plas interieurs in Leende, het adres voor een persoonlijk interieuradvies. Dit kan zijn voor een complete inrichting van uw woonkamer of slaapkamer maar uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor een los meubel, gordijnen, zonwering , vloerkleden, tapijt en accessoires. Op onze slaapafdeling vindt u boxsprings en matrassen van de gerenommeerde (Nederlandse) merken Pullman en Auping.


Maak een afspraak

Maatwerk bij Van de Plas interieurs

Maatwerk is ons dagelijks werk. Voor stoffering is het natuurlijk vanzelfsprekend dat wij bij u aan huis komen om te adviseren, meten en uiteindelijk vakkundig monteren. Maar ook maatwerk in (hoek)banken, (relax)fauteuils en kasten is mogelijk. Zo kijken wij samen met u welke opstelling voor uw situatie het meest ideaal is en met ons eigen label “Interior by Van de Plas interieurs” is het mogelijk om een tafel, TV meubel of kastenwand geheel naar wens te ontwerpen. Een tafel op maat is geen probleem en door onze grote collectie eetkamerstoelen vinden we altijd het model dat bij u past. Alles in goed overleg met u onder het genot van een kopje koffie.

De grote merken van Van de Plas interieurs

Bij Van de Plas interieurs verkopen we onder meer de volgende merken:

Luxaflex®
Desso
Parade
Bonaparte
De Ploeg
Artelux
Kendix
Auping
Pullman
Silvana
De Toekomst
Rolf Benz Freistil
BKS