Merk logo

World of Living meubels bij Van de Plas interieurs in Leende

Strak, modern, eigentijds en van uitmuntende kwaliteit. Dat is waar World of Living voor staat. Met banken, eetkamers, fauteuils, kasten en woonaccessoires van World of Living maak je van jouw interieur een plaatje. Ontdek deze meubels bij Van de Plas interieurs in Leende.

Image slide
Eigenstijdse meubels bij Van de Plas interieurs
Ontdek de complete collectie in Leende
Bekijk hier de collectie

Banken bij Van de Plas interieurs

Jouw bank moet precies bij je passen. Van de Plas interieurs snapt dat. Er is in veel gevallen zelfs maatwerk mogelijk! Als je de perfecte bank hebt gevonden, wil je natuurlijk dat hij lang meegaat. Wij werken alleen met de hoogste kwaliteit stof en leer voor de afwerking. Uiteraard kies je de afwerking zelf.


Ervaar een bank van Van de Plas interieurs

Eetkamers

De eetkamer is in veel huishoudens een intensief gebruikte plek. Hier wil je stijlvolle meubels die tegen een stootje kunnen. De eettafels en stoelen zijn gemaakt voor gebruik. Dus je eetkamer ziet er niet alleen oogverblindend uit, je kunt er ook met een gerust hart tafelen.


Bekijk onze tafels

Hoogwaardige fauteuils

World of Living maakt fauteuils die precies kloppen. De materialen kloppen met het design en de afmetingen zijn precies goed voor je lichaam. De hoogwaardige fauteuils bieden adequate ondersteuning, zodat je een goede houding hebt als je leest, converseert of naar een film kijkt. Van de Plas interieurs in Leende vertelt je hier graag meer over.


Ontdek de fauteuils

Van de Plas interieurs in Leende, voor jouw meubels:

Banken

Eetkamers

Fauteuils

Kasten


Maak een afspraak