BKS meubelen bij Van de Plas interieurs omgeving Eindhoven

Kwaliteitsmeubelen naar wens samengesteld

Aurora

Meubelprogramma Aurora

Een collectie met een rank en zwevend uiterlijk en een uitgesproken karakter; dat is het programma Aurora. Dit programma heeft een aantal bijzondere kenmerken; de wanden die in verstek zijn geplaatst, de verfijnde afronding en de unieke geïntegreerde grepen in de deuren en laden.

Dit programma heeft veel mogelijkheden, diverse indelingen, meerdere maatvoeringen, drie soorten pootjes en de optie tot een hangend meubel. U kunt kiezen uit de verschillende BKS afwerkingen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een geschraapt bovenblad. Aurora wordt gemaakt van massief geselecteerd eikenhout (uitgezonderd de achterwanden en ladebodems). Dit hout heeft een rustige uitstraling en heeft praktisch geen noesten.Bekijk de produktie en Collectie BKS meubelen

Dover

Meubelprogramma Dover

Strakke lijnen, eigentijds, modern, zwevend; dat is het programma Dover met zijn ongekende mogelijkheden. Dover wordt gemaakt van massief geselecteerd eikenhout (uitgezonderd de achterwanden en ladebodems). Geselecteerd hout is hout waar praktisch geen noesten in zitten. Het wordt speciaal geselecteerd op een rustige uitstraling.


Naast de uitgebreide mogelijkheden die het programma biedt bestaat tevens de mogelijkheid om maten aan te passen of een meubel geheel naar wens te maken.
Onze ervaren binnenhuis adviseurs gaan graag met u aan de slag om uw persoonlijke interieur geheel naar uw wens samen te stellen.Neem contact op met ons

MWP Maatwerkprogramma

Maatwerkprogramma van BKS

Een ambachtelijk meubel, geheel naar uw wens gemaakt en met een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding.

Met het Maatwerkprogramma (MWP) stelt u in enkele eenvoudige stappen uw eigen meubel samen. Of uw stijl nu klassiek, landelijk of modern is, met de uitgebreide keuze in indelingen, uitvoeringen en afwerkingsmogelijkheden in massief Frans eikenhout bepaalt u zelf tot in detail het uiteindelijke ontwerp. Het resultaat: een uniek en op maat gemaakt kwaliteitsmeubel, een sieraad voor uw interieur.

Klassiek, landelijk of modern: met de talloze opties van het Maatwerkprogramma ontwerpt u een meubel dat perfect past bij uw interieurstijl. Wij bieden een ruime keuze aan indelingen, bovenbladen, deurtypes en poten/plinten. Combineer dit met de talloze opties voor grepen en houtkleuren. De mogelijkheden van het maatwerkprogramma zijn oneindig!Bekijk onze merken

Aurora in zwart

Wandopstelling Aurora in zwart geschraapt met een ingebouwde haard.

Met BKS kunt u onbegrensd combineren en stelt u zelf uw droominterieur samen. Uiteraard staan onze ervaren adviseurs voor u klaar voor een passend interieurs advies.


Ga naar BKS meubelen

De grote merken van Van de Plas interieurs

Bij Van de Plas interieurs verkopen we onder meer de volgende merken:

Luxaflex®
Desso
Parade
Bonaparte
De Ploeg
Artelux
Kendix
Auping
Pullman
Silvana
De Toekomst
Rolf Benz Freistil
BKS