Relaxfauteuils van Van de Plas interieurs

Het beste voor uw rust, ontspanning en gezondheid

Relaxfauteuils van Van de Plas interieurs

In een relaxfauteuil zit u heerlijk comfortabel en ontspannen. De juiste fauteuil biedt u de correcte ondersteuning en ontspant uw rug, nek en benen. We hebben het grootste assortiment relaxstoelen, van klassiek met sta-op hulp tot electrisch verstelbaar design in leder, de beste merken: o.a. De Toekomst, Gealux en Fitform.
Het is mogelijk om uw fauteuil geheel aan te passen aan uw lichaamsbouw!
Bezoek onze showroom, onze zitspecialisten staan voor u klaar voor een vrijblijvend advies op maat. Uw ideale stoel zit er zeker bij!


Maak een afspraak

Relaxfauteuil Earth

Bent u op zoek naar een moderne relaxfauteuil, minimalistisch maar toch met een optimaal zitcomfort dan vindt u dit in de Volo serie van Gealux.

Fauteuil Earth heeft een verstelbare rug met een kantelbare hoofdsteun (top-swing) en is ook verkrijgbaar met een voetklep.

Leverbaar in stof en leer vanaf € 1349,-

Fauteuil Twice

Fauteuils in de Twice serie zijn leverbaar in 4 maten; Extra Small, Small, Medium en Large. Standaard voorzien van 3 motoren en voorzien van accu, dus geen kabels door de kamer.

Twice fauteuils zijn leverbaar in verschillende rug- en arm varianten.

Er is al een Twice fauteuil v.a. € 1985,-

Kom naar onze showroom en laat u informeren.
Onze ervaren adviseurs vertellen u graag meer.


maak een afspraak

Fitform fauteuils

.

Fitform

Relaxfauteuils van Fitform: comfortabel met een hoofdletter C

Fitform produceert eigentijdse en comfortabele relaxfauteuils met vele verstel- en instelmogelijkheden. Zitoplossingen die voldoen aan de meest actuele, wetenschappelijke inzichten op ergonomisch gebied. Het grootste deel van de Fitform fauteuils wordt met de hand gemaakt waardoor de fauteuils geheel op uw persoonlijke wensen kunnen worden afgestemd. De fauteuils hebben ongekende mogelijkheden qua maatwerk, instelling, ondersteuning, kanteling en verstelling. Door de eigentijdse en trendy vormgeving en de ruime keuze in bekledingsstoffen passen de fauteuils van Fitform in vrijwel ieder interieur.

Professioneel zitadvies van Fitform

Gezond eten, veel bewegen, genoeg slaap; factoren die bijdragen aan een goede gezondheid. Maar goed zitten is een - vaak onderschatte factor - die bijdraagt aan een goede houding én uw gezondheid.
Een goede zithouding behoudt de natuurlijke S-vormige kromming van de wervelkolom, terwijl op hetzelfde moment de spieren van nek en rug zo ontspannen mogelijk zijn. Dit laatste is essentieel, omdat zitten een statische activiteit is. Wanneer de spieren continu aangespannen zijn, neemt de doorbloeding af en gaan afvalstoffen zich langzaam ophopen. Met als gevolg: verzuring en pijnklachten.
Uit onderzoek blijkt dat 80 tot 90 procent van de Nederlanders verkeerd zit. Achteroverhangen, lui op de bank liggen: in eerste instantie geef je je spieren rust. Maar na een tijdje kunt u behoorlijke klachten krijgen: rugklachten of aderafknellingen, weefselirritatie of moeite met opstaan. Genoeg redenen om extra aandacht te schenken aan een gezonde zithouding.

Fitform = ergonomisch zitcomfort

Veel klachten zijn te herleiden naar een (langdurig) verkeerde zithouding. Variëren is dan ook belangrijk. Verandering van uw houding zorgt namelijk voor een optimale voeding van de tussenwervelschijven. De fauteuils van Fitform zijn elektrisch in verschillende posities te verstellen. U hoeft dus nooit lang in dezelfde houding te zitten.

Fitform tips voor een goede zithouding

De vijf basisvoorwaarden voor een optimale zithouding zijn:

1. De juiste zithoogte
2. De juiste zithoek
3. De juiste zitdiepte
4. De juiste armleggerhoogte
5. De juiste lendenondersteuning

Kom naar de showroom voor deskundig advies.


kijk ook eens op fitform.net

De grote merken van Van de Plas interieurs

Bij Van de Plas interieurs verkopen we onder meer de volgende merken:

Luxaflex
Desso
Parade
Bonaparte
De Ploeg
Artelux
Kendix
Auping
Pullman
Silvana
De Toekomst
Rolf Benz Freistil
BKS