Merk logo

Gordijnstoffen van Artelux bij Van de Plas interieurs in Leende

Artelux presenteert bij Van de Plas interieurs een complete collectie gordijnstoffen. Oneindige variaties in kleuren, materialen en patronen en hoofdzakelijk wasbare stoffen. Zo brengt Artelux sfeervolle gordijnen voor iedereen binnen handbereik.

Image slide
Woninginrichting met eigen stijl en voordelen voor jouw huis
Verrijk je eigen(tijdse) stijl en interieur met Van de Plas interieurs!

Gordijnontwerp door Artelux

Een persoonlijk interieur zorgt dat jij je thuis voelt. Artelux helpt hierbij met de meest uiteenlopende gordijnstoffen. Het merk verwerkt, naast actuele trends, de meest uiteenlopende stijlen in de collecties. Van natuurlijk of subtiel tot contrasterende kleuren en bijzondere details. Het kleurenpalet is zelfs afgestemd op tinten bij toonaangevende verfleveranciers. Zo combineer je nog eenvoudiger de gordijnen bij de rest van jouw woning. Van de Plas interieurs helpt je graag de mooiste dessins te vinden voor jouw interieur.


Maak een afspraak

Hoogwaardige materialen van Artelux bij Van de Plas interieurs

Natuurlijke materialen vormen prachtige accenten in elke woning. Vandaar dat Artelux altijd gordijnstoffen in de collectie opneemt met natuurlijk ogende structuren en kleuren. Daarnaast selecteert het merk de grondstoffen zorgvuldig op gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor zijn de gordijnen bijna allemaal goed te wassen. Zo heb je jarenlang plezier van jouw mooiste gordijnen.

Van de Plas interieurs interieuradvies

De specialisten van Van de Plas interieurs helpen je graag om de mooiste kleuren en materialen in huis te combineren. Samen creëren we jouw persoonlijke woonstijl. Kom inspiratie opdoen in onze showroom op in Leende.


Neem contact op met Van de Plas interieurs voor meer informatie

Van de Plas interieurs in Leende, voor Artelux:

- Gordijnstoffen
- Vouwgordijnstoffen